TIOR

Clientii ANL cumpara cele mai multe locuinte cu banii jos

Clientii ANL cumpara cele mai multe locuinte cu banii josANL a vândut 646 de case şi apartamente de-a lungul anului 2015, cu 41 unităţi mai multe faţă de 2014. Ceea ce este interesant este că 2 din 3 clienţi ANL cumpără cu banii jos, creditele bancare fiind abia pe locul al doilea.

După ce în anul 2014 cei mai mulţi chiriaşi ai ANL care cumpărau locuinţe construite de Agenţie preferau creditele bancare, anul trecut lucrurile au stat complet diferit. 2 din 3 cumpărători au achiziţionat locuinţe cu banii jos (65% din numărul total), spre deosebire de doar 37,5% anul trecut.

Şi mai interesant este că în multe dintre oraşele din România unde chiriaşii ANL au cumpărat case şi apartamente anul trecut tranzacţiile s-au făcut exclusiv cu banii joc. Printre aceste oraşe sunt Piatra Neamţ, Târgovişte, Deva, Alba Iulia, Paşcani sau Feteşti.

Ce s-a întâmplat în Bucureşti?

În Bucureşti au fost vândute anul trecut 240 de case şi apartamente construite de ANL, adică peste 37% din totalul tranzacţiilor. Spre deosebire de cum au fost lucrurile în celelalte oraşe şi localităţi, doar 40% din imobile au fost cumpărate cu cash.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI