TIOR

Cladirile de birouri AFI Park au un nou chirias

Cladirile de birouri AFI Park au un nou chiriasClădirile de birouri AFI Park 4&5 au un nou chiriaş: compania de IT SecureWorks. Dezvoltatorul AFI Europe România a închiriat o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp către SecureWorks.

Suprafaţă închiriată din clădirile de birouri AFI Park 4&5 a depăşit 70%, după ce compania de IT SecureWorks a închiriat 3.000 mp în imobilele office din Bucureşti. Ceilalţi chiriaşi din AFI Park 4&5 sunt Cameron, SII România, ORTEC Central&Eastern Europe, FotoNation şi VEEAM Software. 32.000 mp este suprafaţa închiriabilă din AFI Park 4&5 este de 32.000 mp.

AFI Park cuprinde 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătraţi, aflate lângă centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Ultimele 2 clădiri, AFI Park 4&5 au fost finalizate în luna februarie a acestui an.

Dezvoltatorul AFI Europe România – venituri de peste 40 milioane euro în 2015

Anul trecut, AFI Europe România a raportat un venit operaţional net de peste 40 de milioane de euro, cu 8% mai mult decât în 2014. Din această suma, circa 31 de milioane de euro provin din mallul AFI Palace Cotroceni, iar peste 4 milioane de euro – din AFI Palace Ploieşti. Restul încasărilor provine şi din închirierile clădirilor de birouri AFI Park.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro promovează clădiri de birouri

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro puteţi găsi mai multe clădiri de birouri promovate. Vezi lista de clădiri de birouri la închiriere şi/sau vânzare!

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI