TIOR

Cine este noul economist sef de la BCR

Cine este noul economist sef de la BCRDin luna februarie 2014, Radu Crăciun va ocupa poziţia de Director de Cercetare şi Economist Şef al BCR. Acesta va avea că atribuţie principala coordonarea activităţii de analiză macroeconomică şi a pieţelor de capital din cadrul Grupului Băncii Comerciale Române.

 

Cine este Radu Crăciun?

 

Radu Crăciun are o experienţă profesională de peste 16 ani. De-a lungul anilor, acesta a lucrat pentru instuții financiare şi de consultanţă cunoscute, atât pe plan local, cât şi internaţional, precum ABN AMRO Securities, ABN AMRO Bank, EUREKO sau Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat din România.

 

Despre Banca Comercială Română

 

Banca Comercială Română este membră a Erste Group, cel mai important grup financiar din România. Instituţia se situează pe locul 1 în România, după numărul de active (peste 16 miliarde de euro). De asemenea, BCR ocupă tot locul 1 şi după numărul de clienţi sau pe segmentele de economisire şi creditare.

 

Banca Comercială Română are deschise în ţara noastră 22 de centre de afaceri, 23 de birouri mobile pentru companii şi 562 de sucursale retail, în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori din România. Clienţii instituţiei au la dispoziţie cea mai extinsă reţea naţională de ATM-uri (de peste 2.200 de bancomate) şi de terminale POS (15.000).

 

BCR oferă şi servicii complete de Internet Banking, Phone-banking, E-commerce şi Mobile Banking.

 

Sursa foto: gandul.info

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI