TIOR

Cele mai scumpe case de vanzare din provincie

Cele mai scumpe case de vanzare din provincieDacă în Bucureşti cele mai scumpe case de vânzare ajung să coste chiar şi 7,5 milioane de euro, în provincie preţurile nu depăşesc 2,3 milioane de euro. Află care sunt cele mai costisitoare locuinţe din oraşele din afara Capitalei.

 

În centrul Braşovului poţi găsi cea mai scumpă casă de vânzare din provincie. Vila istorică din anul 1930 costă 2,26 milioane de euro. Suprafaţa utilă a să este de 822 de mp, iar terenul pe care este construită ocupă 950 de mp. Imobilul este compartimentat foarte interesant, în numai puţin de 11 apartamente.

 

O altă vila istorică din oraşul Braşov este pe locul 2 în topul celor mai scumpe case de vânzare din provincie. Vila are 20 de camere, este construită în 1931 şi costă 2,25 milioane de euro.

 

În cele din urmă, locul al treilea în clasamentul celor mai scumpe case de vânzare din provincie îi aparţine casei în care a funcţionat Curtea de Apel a judeţului Dolj. Imobilul costă 2,1 milioane de euro, se află pe un teren de 1.850 de mp şi are o suprafaţă utilă de aproape 800 de mp.

 

Vezi oferta de case noi de vânzare și case noi de închiriere de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI