TIOR

Cele mai mari banci din Romania au la vanzare mii de apartamente

Cele mai mari banci din Romania au la vanzare mii de apartamenteCele mai mari bănci din România, BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen şi CEC Bank au la vânzare peste 3.700 de apartamente şi case executate silit.

 

Legea dării în plată a imobilelor aduce în discuţie o altă problemă pe care o au băncile – numărul mare de locuinţe executate silit şi scoase la licitaţie. Bănci precum BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen şi CEC Bank au în acest moment 3.700 de locuinţe executate silit, pentru care caută cumpărători.

 

„Este o afacere să cumperi un astfel de imobil executat silit, însă una care a devenit cumva un cerc închis. Sunt foarte multe persoane cumva abonate la aceste licitaţii ale bancilo care sunt mereu la curent cu imobilele scoase la executare. Foarte greu cineva din exterior poate intra în aceste executari“, semnalează brokerii de credite din piaţă.

 

Preţurile locuinţelor executate silit sunt cu mult sub medie. Spre exemplu, cea mai bună ofertă o are Raiffeisen Bank – o garsonieră din zona Piaţă Sudului, Bucureşti, la preţul de 8.000 euro.

 

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI