TIOR

Cele mai importante noutati de la Targul Imobiliar National

Cele mai importante noutati de la Targul Imobiliar NationalLa Târgul Imobiliar Național, care a avut loc la Piața Constituției între 18 și 21 aprilie 2013, au fost puse la vânzare 150 de ansambluri rezidențiale. Acestea reprezintă mai bine de 90% din numărul total de imobile noi de pe piață. O parte dintre dezvoltatori au reduceri de preț într 5% și 25%.

 

Câteva dintre ansamblurile rezidențiale noi din Capitală și din împrejurimile acesteia au participat la Târgul Imobiliar Național, printre care Six Residence sau City Point. Investițiile în proiectele mai sus numite au costat câteva milioane de euro. Imobilele se află în zona Popești Leordeni și zona Aviației. Locuințele au completat cele 150 de ansambluri rezidențiale care au făcut parte din oferta târgului, ce reprezintă în jur de 90% din totalitatea locuințelor de pe piață. La acestea s-au adăugat și alte câteva mii de imobile, care au fost vândute de către cei de la Asociația Brokerilor Imobiliari. Numărul final al imobilelor comercializate s-a ridicat la 5.000, doar 2.000 dintre acestea fiind vechi. 

 

Unii dintre dezvoltatorii ansamblurilor rezidențiale practică reduceri între 5% si 25%. Dacă cei de la New City, Quadra 2, Neofort și Răsărit de Soare au prețuri cu 5% mai scăzute, Cosmopolis și-au redus pretențiile financiare cu 10%, iar cei de la Lemon Villa cu numai puțin de 15 procente. Există și cateva excepții de locuințe care au fost scoase la vânzare cu reduceri de până la 20.000 de euro, care se traduce printr-o scădere de 25% a pretențiilor financiare din partea dezvoltatorilor.

 

La Târgul Imobiliar Național s-a aflat și dezvoltatorul Adama, din a cărui ofertă au făcut parte aproximativ 250 de imobile în Capitală.

 

Intrarea la eveniment a costat cinci lei și a fost deschisă între orele 10 și 19, în primele două zile (joi și vineri), respectiv 10-17, în ultima zi (duminică).

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI