TIOR

Cele mai ieftine zone din Bucuresti pentru apartamentele de 3 camere

Cele mai ieftine zone din Bucuresti pentru apartamentele de 3 camereCele mai ieftine zone din capitală pentru apartamentele de 3 camere din Bucureşti sunt cartierul Drumul Taberei şi 1 Decembrie, unde sunt la vânzare locuinţe la preţuri de aproximativ 60.000 euro.

 

În medie, un român care vrea să cumpere apartamente de 3 camere în Bucureşti trebuie să scoată din buzunar puţin peste 77.000 euro. Preţul apartamentelor de 3 camere din Bucureşti s-a stabilizat în ultimele luni, iar piaţă pare să se îmbogăţească cu noi şi noi oferte.

 

În peste jumătate din zone Bucureştiului, preţurile locuinţelor de 3 camere au rămas neschimbate între mai şi iunie. Cele mai ieftine zone au rămas Drumul Taberei şi 1 Decembrie, iar cele mai scumpe se păstrează Piaţa Unirii, Piaţa Victoriei şi Aviatorilor.

 

Apartamentele de 3 camere din Bucureşti s-au scumpit cu 0,3% în luna iunie faţă de luna mai din anul 2015. 1.011 euro/mp este valoarea medie pentru aceste locuinţe. La sfârşitul lunii trecute, în Cluj-Napoca preţurile medii pentru apartamentele de 3 camere depăşeau preţurile medii din Bucureşti, cu peste 50 euro/mp.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI