TIOR

Cele mai ieftine garsoniere de inchriat din Bucuresti – 150 de euro

Cele mai ieftine garsoniere de inchriat din Bucuresti – 150 de euroCele mai ieftine garsoniere din Bucureşti se închiriază pentru aproximativ 150 de euro pe lună. Diferenţa dintre preţurile de închiriere ale garsonierelor şi ale apartamentelor de 2 camere este foarte mică, în condiţiile în care locuinţele de 2 camere costă de la 170 euro pe lună. Apartamentele de 3 camere se închiriază de la 200 euro pe lună.

 

La sfârşitul lunii octombrie, chiriile locuinţelor din Bucureşti s-au redus. Cel mai mult au scăzut preţurile garsonierelor, care acum au costuri de închiriere de la 150 euro pe lună, aproape de preţul minim cerut pentru apartamentele de 2 camere. Locuinţele de 3 camere pornesc, în general, de la 200 euro pe lună.

 

Totuşi, ponderea locuinţelor ieftine de închiriat din Capitală a fost mai mică în octombrie faţă de septembrie. Dacă la începutul lunii septembrie garsonierele cu un preţ de până la 200 de euro pe lună reprezentau aproximativ 11% din totalul locuinţelor de acest tip, la sfârşitul lunii octombrie acestea ajungeau la un procent de 9,2%. Aceeaşi situaţie este şi în cazul apartamentelor de două camere care se încadrează în pragul de 300 de euro pe lună (19,3%, comparativ cu 23%). 21,5% din apartamentele de 3 camere avea în octombrie un preţ de închiriere de maximum 400 de euro pe lună (faţă de 31% în septembrie).

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI