TIOR

Ce tipuri de apartamente domina piata imobiliara din Bucuresti

Ce tipuri de apartamente domina piata imobiliara din BucurestiCe tipuri de apartamente din Bucureşti sunt cele mai căutate? A scăzut sau a urcat numărul de oferte de locuinţe din capitală? Află răspunsurile la aceste întrebări în continuarea articolului nostru.

 

Conform agenţiei HomeFinders.ro, cele mai multe locuinţe din Bucureşti sunt cele de 2 camere, cu aproape 53% din ponderea totală a imobilelor. În luna octombrie din anul 2015, cele mai puţine oferte de locuinţe din capitală au fost cele pentru apartamentele de 4 camere, cu doar 194, un procent nesemnificativ la nivel local. Locuinţele de 3 camere, în schimb, s-au apropiat destul de mult ca pondere de cele de 2 camere, iar, datorită ieftinirilor din ultimele 2 luni, ar putea să stârnească interesul cumpărătorilor într-un ritm mult mai bun.

 

La nivel general, între septembrie şi octombrie 2015 a fost înregistrată o scădere a ofertelor de apartamente din Bucureşti, de aproximativ 19%. Situaţia nu este însă alarmantă, având în vedere că suntem aproape de iarnă şi este normal ca numărul ofertelor de locuinţe de vânzare să scadă, inclusiv în Bucureşti. Oricum, piaţa imobiliară din oraş urmează o tendinţă de stabilizare din punct de vedere al preţurilor, iar ultimele 2 luni ale anului ar putea aduce tranzacţii importante numeri, datorită costurilor medii bune pentru locuinţe (51.500 euro pentru locuinţele din Vestul, Estul şi Sudul Bucureştiului şi 68.000 euro pentru restul zonelor, potrivit HomeFinders.ro).

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI