TIOR

Ce suma a obtinut Trump pentru un penthouse din Manhattan

Ce suma a obtinut Trump pentru un penthouse din ManhattanDonald Trump a obţinut 21 milioane dolari pentru vânzarea unui penthouse din Manhattan, New York, dintr-un ansamblu rezidential. Apartamentul se află la etajul 24 al unui zgârie-nori şi are 575 mp.

 

21 milioane dolari este suma pe care a primit-o Donald Trump pentru un penthouse din Manhattan, New York. Americanul nu a locuit în acest apartament. El l-a scos la vânzare în anul 2014, când cerea 25 milioane dolari. Pentru că nu găsea cumpărători, Trump se gândea să închirieze penthouse-ul, pentru suma de 80.000 dolari pe lună.

 

În afara locuinţei de la etajul al 24-lea al clădirii de imobile, Donald Trump mai are în proprietate şi alte apartamente în aceeaşi locaţie. Printre acestea este şi un penthouse pe 2 niveluri, de 580 mp, cu preţ de vânzare de 35 milioane dolari.

 

Trump Park Avenue găzduieşte 120 de apartamente de lux şi 8 penthouse-uri. Donald Trump a plătit în anul 2002 o sumă de 115 milioane dolari pentru clădire, ce iniţial avea rolul de hotel.

 

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI