TIOR

Ce se va intampla cu preturile in imobiliare la nivel global? Vor creste

Ce se va intampla cu preturile in imobiliare la nivel global? Vor crestePotrivit unui studiu al firmei EY, Global Confidence Barometer, se estimează o creștere a prețurilor în imobiliare la nivel global, pentru anul 2014. În prezent, prețurile se află pe un ușor trend de scădere, însă se așteaptă o accelerare a acestora, începând cu anul 2014.

 

Cine sunt persoanele intervievate pentru studiul Global Confidence Barometer?

 

Sondajul Global Confidence Barometer este realizat periodic la nivelul managerilor de companii din toată lumea. Respondenții sunt clienți și contacte EY (în trecut Ernst& Young) și contributori EIU (Economist Intelligence Unit). În anul 2013, 117 directori executivi din companii globale active în imobiliare, domeniul hotelier și cel al construcțiilor au răspuns.

 

EY este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din lume, având  sedii deschise în 140 de țări și peste 167.000 de angajați.

 

Rezultatele studiului Global Confidence Barometer

 

Față de studiul din anul 2012, în 2013 cu 9% mai multe persoane (46%) estimează ca prețurile din imobiliare vor crește. Conform lui Michael Fishbin, lider global pe sectorul imobiliar și de construcții al EY, cumpărătorii mai au doar puțin timp anul acesta ca să-și cumpere casele sau apartamentele dorite la prețuri bune.

 

În primul trimestru din 2013, volumul tranzacțiilor din imobiliare a ajuns la 214 miliarde de dolari, cu aproape 25% mai mult față de aceeași perioadă din 2012. Vânzările din China și Statele Unite au reprezentat 63% din total. În Europa, Orientul Mijlociu și Africa s-au înregistrat cele mai slabe rezultate.

 

Sursa foto: weathasia.net

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI