TIOR

Ce s-a intamplat pe piata imobiliara in primul trimestru din 2014

Ce s-a intamplat pe piata imobiliara in primul trimestru din 2014În primele 4 luni ale anului 2014 garsonierele din Bucureşti s-au ieftinit considerabil, în timp ce locuinţele mai mari, de la 3 camere în sus, s-au scumpit în multe dintre zonele Capitalei. Află în continuare mai multe lucruri despre evoluţia pieţei imobiliare în primul trimestru al anului 2014.

 

Garsonierele din Bucureşti s-au ieftinit foarte mult în primele 4 luni ale anului 2014. Zona Călăraşilor şi zona Piaţa Rahova au fost lidere din acest punct de vedere, cu scăderi de preţuri de 23%, respectiv 18%. La polul opus, în Ferentari, Bulevardul Ferdinand şi Piaţa Romană preţurile garsonierelor au crescut.

 

Pe segmentul apartamentelor de 2 camere s-a observat o ieftinire în zonele de lux, precum Herăstrău şi Dorobanţi, în timp ce în Ferentari sau Văcăreşti preţurile au urcat mult.

 

Locuinţele de 3 camere au fost mai scumpe în primele 4 luni ale anului în Dorobanţi sau Călăraşilor, în timp ce scăderi s-au înregistrat în zona Ferdinand şi Ion Mihalache.

 

În cele din urmă, apartamentele de minimum 4 camere au avut preţuri duble în Vitan Bârzeşti şi cu peste 30% mai mari în zona Muncii. În Ştefan cel Mare, Băneasa şi Gara de Nord locuinţele s-au iefinit cu procente cuprinse între 21% şi 43%.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI