TIOR

Cateva dintre cele mai scumpe case din Londra

Cateva dintre cele mai scumpe case din LondraLondra este unul dintre oraşele europene cu cele mai mari creşteri ale preţurilor imobiliarelor din ultimii ani. Aici poţi găsi câteva dintre cele mai scumpe case din Europa, ale căror preţuri ajung şi la câteva zeci de milioane de euro. Vezi câteva dintre astfel de locuinţe.

 

1. Apartamente în cartierul exclusivist Knightsbridge

 

Un apartament în cartierul exclusivist Knightsbridge ajunge la fabuloasa sumă de 81 de milioane de euro. Locuinţa este ultra-luxoasă şi are două panorame de excepţie, către parc şi către oraş.

 

2. Heath Hall, Bishops Avenue – zona de nord a Londrei

 

Una dintre cele mai extravagante case din Londra se află în Bishops Avenue, o suburbie din Hapstead Garden, o zona faimoasa pentru opulenţă locatarilor săi.


Casa costă 77,5 milioane de euro şi a fost construită în 1910. Locuinţa dispune de 15 dormitoare, 15 băi  de marmură şi beneficiază de bazin de înot, cinema, sala de fitness şi teren de tenis. În beciurile Heath Hall pot fi adăpostite până la 600 de sticle de vin.

 

3. Vilă în Campden Hill, Holland Park – vestul Londrei

 

O vilă cu 9 dormitoare şi cu autorizaţii pentru construirea unei a doua locuinţe, pentru personal, dar şi a unui teren de tenis, în Holland Park, din vestul Londrei costă 77 milioane de euro.

 

Sursa foto: luxurylifereview.com

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI