TIOR

Cat te mai costa sa inchiriezi o locuinta in Romania?

Cat te mai costa sa inchiriezi o locuinta in Romania?Locuinţele din România s-au ieftinit foarte mult în ultimii ani în ţara noastră, chiar dacă în 2014 preţurile s-au stabilizat. Dacă în urmă cu 6 ani puteai închiria o garsonieră într-un cartier marginal al Bucureştiului, acum cu aceiaşi bani găseşti oferte şi în centrul oraşului. Vezi cât costă să închiriezi o locuinţă şi în celelalte oraşe ale ţării.


Scăderile de preţuri din ultimii ani au făcut ca în 2014 românii să poată închiria locuinţe la preţuri decente chiar şi în centrul Bucureştiului. Conform unei analize imobiliare recente, cele mai ieftine garsoniere din zona centrală a Capitalei se pot închiria la preţuri ce pornesc de la 200 de euro pe lună. Şi apartamentele de 2 camere sunt foarte accesibile dacă vrei să închiriezi, preţurile pornind de la 200-250 de euro pe lună, în centrul oraşului. Pentru locuinţele de 3 camere, proprietarii cer minimum 300 de euro pe lună.


Închirierile de locuinţe, accesibile şi în celelalte oraşe ale ţării


Închirierile de locuinţe sunt accesibile acum şi în celelalte oraşe mari ale ţării. Spre exemplu, în centrul Timişoarei, garsonierele se pot închiria pentru preţuri începând de la 160 de euro pe lună, iar apartamentele de 2 camere pentru 200 de euro. Apartamentele de 3 camere sunt ceva mai scumpe, cele mai ieftine încadrându-se între 350 şi 400 de euro pe lună.


În oraşul Cluj-Napoca, preţurile garsonierelor de închiriat încep de la 200 de euro pe lună. Locuinţele de 2 şi 3 camere se închiriază pentru cel puţin 250 de euro, respectiv 330 de euro pe lună.


Cele mai ieftine apartamente de închiriat din oraşele mari ale României sunt în Constanţa. Aici, ofertele de garsoniere pornesc de la 180 de euro pe lună (la fel ca şi locuinţele de 2 camere), iar apartamentele de 3 camere se închiriază pentru cel puţin 270 de euro pe lună.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI