TIOR

Cat sunt dispusi bucurestenii sa plateasca pentru locuinte

Cat sunt dispusi bucurestenii sa plateasca pentru locuinteLuna mai ne confirmă că bucureştenii sunt dispuşi să plătească preţuri foarte mari pentru locuinţele din Nordul şi Centrul oraşului şi preţuri mai mici pentru cele din cartiere precum Ferentari sau Rahova.

 

Conform studiului unui portal imobiliar, locuitorii Bucureştiului plătesc chiar şi de 2-3 ori mai mult pentru apartamente din zonele Dorobanţi, Decebal, Moşilor sau Primăverii, decât pentru apartamentele din cartierele mărginaşe, precum Rahova sau Ferentari.

 

Preţurile medii pentru garsonierele de vânzare din Bucureşti sunt de aproximativ 1.000 euro/mp. Cele mai scumpe apartamente de 1 cameră sunt în zona Dorobanţi, unde preţurile medii se apropie de 1.500 euro/mp. Neaşteptat de scăzut este mp în Bucureştii Noi, de doar 926 euro, în timp ce în Ferentari preţul scade sub 800 euro.

 

Apartamentele de 2 şi 3 camere au preţuri medii apropiate, de 1.003 euro/mp, respectiv 1.067 euro/mp. În cartierul Primăverii locuinţele se vând la preţuri duble, de peste 2.000 euro/mp. În zonele centrale și semicentrale, prețurile în limita intervalului 1.000 – 2.000 euro/mp (apartamente în Tineretului – 1.223 euro, apartamente în Cotroceni - 1.338 euro).

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI