TIOR

Cat costa cele mai scumpe apartamente din Romania?

Cat costa cele mai scumpe apartamente din Romania?Cele mai scumpe apartamente din România ajung să coste până la 2 milioane de euro în Bucureşti şi în jur de câteva sute de mii de euro în provincie. Vezi care sunt preţurile celor mai scumpe apartamente din România.

 

Bucureştiul este în topul oraşelor din România în ceea ce priveşte cele mai scumpe apartamente. Cea mai costisitoare locuinţă din Capitală costă 2 milioane de euro şi se află în zona de nord, în apropiere de Parcul Herăstrău. Ne referim la un penthouse de super lux, cu 6 camere, construit într-un bloc nou, din 2009. Apartamentul are o suprafaţă de 330 de mp şi terase foarte spaţioase, de 140 de mp. La cumpărarea locuinţei primeşti şi 2 locuri de parcare subterane.

 

Alte două dintre cele mai scumpe apartamente din România se vând la preţuri exorbitante, de peste 1,5 milioane de euro. Ambele locuinţe au 4 camere şi se află în aceeaşi zonă din Bucureşti.

 

În provincie cele mai scumpe apartamente costă câteva sute de mii de euro

 

Şi în afara Bucureştiului preţurile celor mai scumpe apartamente sunt de ordinul a câteva sute de mii de euro. Spre exemplu, în Braşov a fost pus la vânzare un penthouse tip triplex, cu o suprafaţă de aproape 300 de mp la preţul de 600.000 de euro. Apartamentul se află într-un bloc nou, construit în 2010.

 

În alte oraşe mari ale României cele mai scumpe apartamente depăşesc 300.000 de euro, cum este cazul Constanţei, Clujului sau Timişoarei.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI