TIOR

Castelul Bran este de vanzare?

Castelul Bran este de vanzare?Britanicii de la The Telegraph au scris că cel mai cunoscut castel din Transilvania, Castelul Bran este de vânzare. Totuşi, există o condiţie pentru viitorii proprietari: circuitul turistic trebuie păstrat, pentru că vizitatorii să se poată bucură în continuare de acesta!

 

Potrivit britanicilor de la The Telegraph, castelul Bran ar fi de vânzare. Astfel, orice oferta rezonabilă de preţ ar urmă să fie luată în calcul de către proprietar, după cum ar fi declarat un avocat al unei firme din New York, care se ocupă de vânzarea castelului. Informaţia este negată vehement de către un alt avocat, partener al aceleaşi case de avocatură.

 

În fiecare an, la castelul Bran vin peste 560.000 de vizitatori. Preţul unui bilet pentru un tur este de 20 de lei. Din anul 2009, castelul se află în proprietatea Arhiducelui Dominic de Habsburg şi a surorilor sale, Maria Magdalena Holzhausen şi Elisabeth Sandhofer. Între anii 2006 şi 2009, castelul a fost în administrarea Ministerului Culturii.

 

Conform estimărilor, castelul are potenţialul de a aduce un profit anual de peste un milion de euro, fără a fi necesar să se vândă. Dacă se vor mai face renovări, câştigurile din fiecare an ar putea să crească şi mai mult.

 

Sursa foto: turismistoric.ro

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI