TIOR

Case noi in Corbeanca, in ansamblul rezidential Aria Residences

Case noi in Corbeanca, in ansamblul rezidential Aria ResidencesAnsamblul rezidenţial din Corbeanca, Aria Residences, se va extinde din primăvara anului viitor. Compania dezvoltatoare, Green Imob, va începe alte 2 noi faze de construcţie, în urma cărora se vor ridica 42 de case.

 

Complexul rezidenţial Aria Residences îşi va dubla numărul de locuinţe. După ce în prima fază aici s-au construit 24 de case, iar în cea de-a doua se vor finaliza până la sfârşitul anului încă 16 locuinţe, dezvoltatorul Green Imob a decis ca de la începutul anului viitor să înceapă lucrările la alte 40 de unităţi locative. “În primăvară vom demara faza III (26 de case), în paralel cu faza IV (16 case), cu termen de finalizare cuprins între un an şi jumătate şi doi ani. Modelele de case vor fi schimbate, dar va fi acelaşi concept - case P+1E”, ne-a spus doamna Marinela Rădoi, administratorul Green Imob.

 

Casele din ansamblul rezidenţial Aria Residences, din Corbeanca, au suprafeţe de la 125 de metri pătraţi şi preţuri care pornesc de la 108.000 euro (TVA inclus). Green Imob are în plan să construiască în Aria Residences un total de 200 de case.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI