TIOR

Case ieftine din lumea intreaga: 200 de dolari pentru 8 metri patrati

Case ieftine din lumea intreaga: 200 de dolari pentru 8 metri patratiUn bărbat din Statele Unite, Derek Diedricksen, a construit una dintre cele mai mici si ieftine case din lume. Aceasta are opt metri pătrați și costă 200 de dolari.

 

Realizată din resturi de materiale de construcție, casa ieftină a lui Derek Diedricksen, are doar opt metri pătrați. Cu toate astea, bărbatul a reușit să-și amenajeze un mic dormitor, despre care spune ca-i oferă tot confortul de care are nevoie.

 

Ce dotări poti avea într-o casă atât de mică și de ieftină? Diedricksen a reușit să integreze și o mașină de spălat, dar și câteva tablouri sau chiar și un hublou.

 

Casa de opt metri pătrați este construită din metal, lemn și sticlă. Un avantaj al acesteia este portabilitatea. Potrivit proprietarului, Derek Diedricksen, casa poate găzdui, în același timp, până la trei persoane.

 

Ca la orice casă atât de ieftină, există și dezavantaje. Cel mai important dintre acestea este confortul termic, ce lipsește cu desăvârșire din casa lui Diedriksen. Cu alte cuvinte, în anotimpurile mai reci, înauntrul acesteia este la fel de frig ca și afară.

 

Cum a reușit Derek Diekrisen să construiască o casă atât de mică?

 

Răspunsul la întrebarea de mai sus este unul nu tocmai greu de anticipat. Constructorul casei ieftine de 200 de dolari a strans, de-a lungul timpului, tot felul de lucruri pe care alții le-au considerat inutile. Fiind de meserie templar, nu i-a fost greu să asambleze totul și să realizeze locuința.

 

În Detroit sunt la vânzare case ieftine, la prețuri începând cu 1 dolar

 

În Detroit, cel mai mare oraș american care și-a declarat falimentul, oamenii pot cumpăra case ieftine la prețuri începând cu un dolar. Cu toate acestea, casele se află într-o condiție deplorabilă, din cauza problemelor financiare cu care s-au confruntat locuitorii orașului în ultima perioadă.

 

Sursa foto: nytimes.com

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI