Casa pe care ti-o poti face singur cu 3.000 de euro

19-08-2013 / Blog imobiliar

Casa pe care ti-o poti face singur cu 3.000 de euroWikiHouse este o locuință care a fost gândită de către un arhitect britanic. Costurile pentru realizarea acesteia de la zero sunt de doar 3.000 de euro și, mai mult decât atât, casa o poți face chiar și tu. Află cum este posibil în continuarea articolului nostru.

 

Simplitatea este cuvântul-cheie care definește conceptul WikiHouse. Planul casei este disponibil și pe Internet. Oricine dorește îl poate descărca și se poate inspira din el. Nu este neapărat necesar să se respecte toți pașii detaliați de către arhitectul britanic, însă cei de bază sunt obligatorii.

 

Ce presupune, mai exact, planul pentru WikiHouse? Lucrurile sunt simple. Casa este realizată din componente care se pot îmbina și care pot fi înlocuite, cu timpul, dacă-ți dorești asta. Cât durează construcția casei? Potrivit britanicului, într-o zi ai putea termina locuința, chiar dacă nu ești un expert în domeniul construcțiilor.

 

WikiHouse poate fi realizată din scanduri sau din orice alte placaje prefabricate. Cu toate că nu-ți trebuie pregătire specială, ai nevoie de un dispozitiv special ca să tai materialele necesare. Acesta costă ceva mai mult dacă-l cumperi nou, însă îl poți găsi foarte ieftin la mâna a doua.

 

WikiHouse, și în România

 

WikiHouse poate fi construită și în România. Totuși, din cauza climei noastre, ai avea nevoie de mai mulți bani decât în Marea Britanie. Experții estimează ca 6.000 de euro ar fi mai mult decât suficienți.

 

Sursa foto: maxreilly.com.au

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.