TIOR

Casa de vanzare a familiei Beckham si-a gasit proprietarul

Casa de vanzare a familiei Beckham si-a gasit proprietarulCasa de vânzare a familiei Beckham şi-a găsit în cele din urmă proprietarul. Palatul Beckingham a fost cumpărat pentru suma de 13,7 milioane de euro, de către Neil Utley, una dintre cele mai importante persoane din industria asigurărilor. Locuinţa fusese pusă la vânzare în luna octombrie a anului trecut.


Casa de vânzare a celebrilor soţi Victoria şi David Beckham a fost în cele din urmă cumpărată. Fericitul proprietar al conacului care se întinde pe aproape 5 hectare este directorul companiei de asigurări Hastings Direct, Neil Utley, care s-a mutat deja în noua sa casă.


Odată cu casa de vânzare cumpărată de către Neil Utley, magnatul din asigurări a primit şi 3 maşini de lux care au aparţinut familiei Beckham: două automobile Jaguar şi un Aston Martin.


Palatul Beckingham are 7 dormitoare, o sala de forţă şi o piscină interioară. De asemenea, acesta dispune şi de un teren de fotbal, o masă de snooker şi chiar de un... labirint.


Neil Utley este un personaj certat cu legea din Marea Britanie. Anul trecut, acesta a trebuit să plătească peste 155.000 de euro, primind şi interdicţia de a mai derula afaceri în asigurări până în 2015, după ce s-au descoperit unele neregului comise în timpul în care Utley era directorul companiei Equity Red Star.

 

Sursa foto: www.2luxury2.com

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI