Casa de vanzare a familiei Beckham si-a gasit proprietarul

20-03-2014 / Blog imobiliar

Casa de vanzare a familiei Beckham si-a gasit proprietarulCasa de vânzare a familiei Beckham şi-a găsit în cele din urmă proprietarul. Palatul Beckingham a fost cumpărat pentru suma de 13,7 milioane de euro, de către Neil Utley, una dintre cele mai importante persoane din industria asigurărilor. Locuinţa fusese pusă la vânzare în luna octombrie a anului trecut.


Casa de vânzare a celebrilor soţi Victoria şi David Beckham a fost în cele din urmă cumpărată. Fericitul proprietar al conacului care se întinde pe aproape 5 hectare este directorul companiei de asigurări Hastings Direct, Neil Utley, care s-a mutat deja în noua sa casă.


Odată cu casa de vânzare cumpărată de către Neil Utley, magnatul din asigurări a primit şi 3 maşini de lux care au aparţinut familiei Beckham: două automobile Jaguar şi un Aston Martin.


Palatul Beckingham are 7 dormitoare, o sala de forţă şi o piscină interioară. De asemenea, acesta dispune şi de un teren de fotbal, o masă de snooker şi chiar de un... labirint.


Neil Utley este un personaj certat cu legea din Marea Britanie. Anul trecut, acesta a trebuit să plătească peste 155.000 de euro, primind şi interdicţia de a mai derula afaceri în asigurări până în 2015, după ce s-au descoperit unele neregului comise în timpul în care Utley era directorul companiei Equity Red Star.

 

Sursa foto: www.2luxury2.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.