Care sunt orasele romanesti cu cele mai ieftine apartamente

17-08-2015 / Blog imobiliar

Care sunt orasele romanesti cu cele mai ieftine apartamentePreţul mediu pe mp al apartamentelor din România ajunsese la 779 euro, după primul semestru al anului 2015.

 

Clujul şi Bucureştiul sunt cele mai scumpe oraşe din punctul de vedere al preţurilor locuinţelor, iar cele mai ieftine locuinţe sunt în Baia Mare şi în Satu Mare.

 

Potrivit unui studiu imobiliar, apartamentele de vânzare din Vestul României (Baia Mare şi Satu Mare) sunt cele mai ieftine din întreaga ţară. Analiza a luat în calcul 15 oraşe importante ale României. Atât în Baia Mare, cât şi în Satu Mare, preţul pe mp este de sub 600 euro (488 pentru primul oraş, respectiv 568 pentru cel de-al doilea oraş).

 

Şi locuinţele din Bistriţa, Deva, Alba Iulia, Zalău, Slobozia, Tulcea, Călăraşi şi Piatra Neamţ au preţuri medii pe mp mai scăzute decât media naţională, încadrându-se între 577 şi 706 euro/mp.

 

Apartamentele noi din România au totuşi o medie de preţ pe mp de 909 euro, cu 130 euro mai mare decât locuinţele per ansamblu (atât cele noi, cât şi cele vechi).

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.