TIOR

Care sunt cele mai scumpe locuinte vandute in Bucuresti in 2015?

Care sunt cele mai scumpe locuinte vandute in Bucuresti in 2015?Cele mai scumpe locuinţe vândute în acest an în Bucureşti au avut preţuri de tranzacţionare care au atins 3,5 milioane euro. O casă din Dorobanţi, pe 2 etaje, a fost cea mai scumpă locuinţă vândută în capitală.

 

Conform informaţiilor din piaţa imobiliară bucureşteană, cele mai scumpe 10 case şi apartamente vândute în capitala României de-a lungul acestui an au avut o valoare cumulată de 10,4 milioane euro. Cel mai mult a costat o vilă de 1.200 mp, situată în zona Dorobanţi, care şi-a găsit cumpărătorul pentru 3,5 milioane euro. Casa este dispusă pe 2 etaje, are 7 dormitoare, sală de sport şi o terasă foarte spaţioasă.

 

Restul locuinţelor de lux vândute în Bucureşti în anul 2015 au avut preţuri de maximum 1,3 milioane euro, precum 2 vile din Cotroceni şi din zona Bulevardului Kiselef,, de 900 mp, respectiv 700 mp.

 

Locuinţele de lux din Bucureşti au suferit cea mai mică depreciere de preţ în ultimii 8 ani. Preţurile au scăzut, în medie, doar cu 30%, în cazul caselor şi apartamentelor din cele mai bune zone ale capitalei. Celelalte segmente de locuinţe au avut scăderi mult mai mari ale preţurilor, de până la 60%.

 

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI