TIOR

Care sunt cele mai cautate cadouri de sarbatorile de iarna?

Care sunt cele mai cautate cadouri de sarbatorile de iarna?Cele mai căutate cadouri de sărbătorile de iarnă sunt, aţi ghicit, jucăriile! Potrivit unui studiu al grupului Ferratum, europenii cheltuie aproximativ 17% din bugetul disponibil pentru sărbătorile de iarnă pe jucării!

 

În 10 din 21 de ţări care au fost analizate s-a observat că cele mai frecvente cadouri de sărbătorile de iarnă sunt jucăriile. Cei mai mulţi bani pentru acestea sunt alocaţi în Spania (29,9%), în Franţa (27,6%) şi în Bulgaria (26,9%). Românii cheltuie, în medie, 19,7% din bugetul de sărbători pe jucării.

 

Nu doar jucăriile se află în topul preferinţelor pentru cadouri de iarnă. Cărţile sunt, de asemenea, alegerile multor familii europene. În multe ţări din Europa de Nord, precum Estonia şi Suedia, dar şi în state din centrul continentului (Croaţia), oamenii cheltuie sume semnificative de bani pentru a face celor dragi aceste cadouri. Nu şi în România.

 

Totuşi, românii conduc la capitolul dulciuri. Aproape 20% din sumele alocate pentru cadourile de iarnă ale locuitorilor ţării noastre sunt îndreptate către delicatesele culinare, cu mult mai mult decât în Polonia, Lituania, Bulgaria sau Letonia, spre exemplu.

 

Alte cadouri pe care europenii le aleg în timpul sărbătorilor de iarnă sunt cele vestimentare, obiectele electronice şi electrocasnice, cosmeticele şi echipamentele sportive.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI