TIOR

Care sunt avantajele unei locuinte la gri?

Care sunt avantajele unei locuinte la gri?Principalele avantaje ale cumpărării unei locuinţe la gri sunt preţul, cu până la 10-20% mai redus decât în cazul unei locuinţe complet finisate (la cheie) şi posibilitatea alegerii finisajelor, în funcţie de preferinţele personale.

 

Posibilitatea alegerii finisajelor

 

Atunci când te hotărăşti să cumperi o locuinţă la gri, fără doar şi poate că te încânta şi ideea de a-ţi alege finisajale locuinţei tale, în funcţie de propriile preferinţe. De obicei, casele la gri se vând tencuite şi dispun de tâmplării termoizolante, uşi exterioare şi reţele electrice şi sanitare. Aşadar trebuie să iei în calcul că va trebui să mai cumperi minimum parchet, gresie, faianţă, uşi de interior şi obiectele sanitare şi electrice. Totuşi, vei avea confortul interior că locuinţa ta îţi va purta amprenta personală.

 

De aceea, este foarte important să-ţi faci un calcul al cheltuielilor ulterioare, după ce ai achiziţionat locuinţa la gri dorită. În cazul caselor din ansambluri rezidenţiale, dezvoltatorii îţi pun la dispoziţie o gamă largă de finisaje din care să alegi.

 

Pe site-ul nostru, www.dezvoltatorimobiliar.ro, poţi opta pentru apartamente la gri, în ansamblul rezidenţial Block Lunca Cernei, sau case la gri, în ansamblul rezidenţial Corbeanca Forest.

 

Preţul mai redus decât cel al caselor la cheie

 

După cum am spus şi mai sus, o locuinţa la gri nu are finisaje interioare. De aceea, este normal că dezvoltatorii imobiliari să ceară un preţ cu până la 10-20% mai mic pentru astfel de case. Ai grijă însă atunci când îţi alegi finisajele: studiază cu mare atenţie oferta de pe piaţă şi asigura-te că nu vei ajunge să plăteşti un preţ total mai mare pentru amenajarea locuinţei, decât dacă ai fi ales o casă la cheie.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI