Care mai sunt preturile la inchirieri apartamente din provincie?

21-09-2014 / Blog imobiliar

Care mai sunt preturile la inchirieri apartamente din provincie?Preţurile apartamentelor de închiriat din provincie s-a stabilizat în ultimele luni. În marile oraşe din afara Capitalei, cele mai ieftine oferte de închirieri apartamente sunt în Constanţa. Vezi care sunt preţurile, pe larg.

 

În Constanţa puteţi găsi cele mai ieftine oferte de închirieri apartamente, aici preţurile pornind de la 160 de euro lunar, pentru garsoniere. Apartamentele de 2 camere se închiriază pentru cel puţin 180 de euro pe luna, iar cele de 3 camere la preţuri de început de 200 de euro pe lună. După cum se poate observa, diferenţa dintre cele 3 tipuri de locuinţe este foarte mică.

 

Timişoara este cel de-al doilea mare oraş din ţară cu cele mai ieftine oferte de închirieri apartamente. Garsonierele se închiriază pentru cel puţin 170 de euro pe lună, în zonele periferice, apartamentele de 2 camere pornesc de la 190 de euro pe luna, iar cele de 3 camere sunt semnificativ mai scumpe, cu peste 80 de euro.

 

În Iaşi, garsonierele au un cost de închiriere de la 200 de euro/lună, apartamentele de 2 camere se găsesc chiar şi la preţuri mai mici (170 de euro pe lună), în timp ce locuinţele de 3 camere costă de la 300 de euro pe lună în sus.

 

În Cluj-Napoca şi Braşov, ofertele de închirieri apartamente sunt similare ca şi preţuri. Garsonierele au acelaşi preţ de început, de 180 de euro pe lună, în timp ce locuinţele de 2 şi 3 camere pornesc de la 230, respectiv 250 de euro pe lună.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.