TIOR

Care este destinatia preferata de miliardarii lumii?

Care este destinatia preferata de miliardarii lumii?V-aţi întrebat vreodată care este destinaţia preferata de miliardarii lumii? Ei bine, un studiu realizat de Beauchamp Estates şi Dataloft arată că cei mai bogaţi oameni din Europa de Vest locuiesc în Londra, numai puţin de 67! Pe următoarele locuri se află Parisul, gazdă pentru 25 de miliardari şi Geneva, pentru 18 persoane cu averi foarte mari.

 

Londra este noul Paradis al celor mai bogati oameni din Europa de Vest. Studiul agenţiei imobiliare Beauchamp Estates şi a companiei de consultanţă Dataloft a luat în calcul proprietăţile de lux ale celor mai bogaţi miliardari ai Europei de Vest, dar şi stilul de viaţă al acestora şi proprietăţile imobiliare deţinute de ei în partea occidentală a Bătrânului Continent.

 

Miliardarii Europei care locuiesc în Londra şi-au cumpărat locuinţele în celebrele cartiere Mayfair, Knightsbridge şi Belgravia, recunoscute pentru luxul lor. Printre alte zone londoneze preferate de către bogaţii Marii Britanii sunt şi Regent's Park şi St John's Woods, cartiere în care preţul mediu al unei locuinţe depăşeşte 22 de milioane de lire sterline.

 

Preţul mediu pentru un apartament în capitala Marii Britanii a depăşit la începutul anului 2014 suma de 200.000 de lire sterline, după ani întregi de urcare. Tendinţa de creştere capătă deja cote alarmante.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI