TIOR

Care este bugetul bucurestenilor pentru locuinte, in functie de zone?

Care este bugetul bucurestenilor pentru locuinte, in functie de zone?Bugetul bucureştenilor pentru locuinţe a rămas relativ similar în septembrie, faţă de începutul anului. Cât sunt dispuşi aceştia să plătească pentru o casă sau un apartament, în funcţie de zone?

 

Cel mai recent studiu ImoResearch al grupului de market şi cercetare de piaţă, ElQual, la târgurile imobiliare, ne arată că bucureştenii sunt consecvenţi în ceea ce priveşte bugetul pe care-l alocă pentru locuinţe, în funcţie de zonele oraşului. În continuare, ei sunt dispuşi să plătească cel mai mult pentru o locuinţă în centrul oraşului (aproximativ 82.000 euro) şi cel mai puţin pentru o locuinţă din cartierele mai mărginaşe ale Bucureştiului (56.000 euro). Zona semi-centrală rămâne atractivă pentru cumpărătorii de locuinţe, care au un buget în jur de 63.000 de euro pentru a-şi cumpăra o casă sau un apartament aici, în timp ce pentru locuinţele din apropierea oraşului (la maximum 25 de kilometri) ei vor să scoată din buzunar în jur de 78.000 euro.

 

Grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual a realizat, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, un studiu al pieţei imobiliare la un târg imobilar din luna septembrie 2014. Rezultatele cercetării au fost comparate cu cele din mai 2014, la precedentul târg imobiliar de profil.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI