Britanicii, campionii europeni la cheltuieli de sarbatorile de iarna

22-12-2015 / Blog imobiliar

Britanicii, campionii europeni la cheltuieli de sarbatorile de iarna

Britanicii sunt campionii europeni la cheltuieli de sărbătorile de iarnă, conform unui studiu realizat de Ferratum Grup, la care au participat peste 14.200 de familii din 21 de ţări.

 

Locuitorii din Marea Britanie cheltuie cel mai mult de sărbătorile de iarnă, este concluzia unui studiu al unei companii specializate pe acordarea de împrumuturi rapide. Britanicii îşi vor aloca în această iarnă aproximativ 38,5% din veniturile lunare familiale pentru vacanţa de iarnă, adică aproximativ 1.144 euro. Următorii în acest clasament interesant sunt slovacii, care pun deoparte 31,4% din veniturile familiale, adică 655 euro. La coada clasamentului sunt norvegienii şi olandezii, cu procente de doar 12,6%, respectiv 9,4%.

 

Românii sunt la jumătatea clasamentului

 

Românii se află undeva la jumătatea clasamentului, ei alocându-şi circa 25% din veniturile lunare pentru vacanţa de iarnă. Cele mai mari sume pe care locuitorii ţării noastre le cheltuie în vacanţă de iarnă sunt pe jucării şi dulciuri (aproximativ 20% din buget pentru fiecare categorie), în timp ce alte cumpărături pe care le fac sunt pentru cărţi, cosmetice sau bunuri generale în casă.

 

Românii preferă în continuare cumpărăturile clasice, înaintea celor online, mai mult de jumătate din respondenţi alegând prima variantă.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.