TIOR

Brasovenii au cele mai mici preturi la apartamente

Brasovenii au cele mai mici preturi la apartamenteApartamentele din Braşov s-au ieftinit cel mult în ultimii 6 ani, dintre oraşele cele mai mari ale României analizate. Cele mai ieftine locuinţe din Braşov sunt cele de 2 camere, care se vând la preţuri începând cu 821 de euro/mp.

 

În perioada de dinaintea crizei, în Braşov abia puteai găsi o locuinţă la preţul de sub 1.500 de euro/mp. Acum, după 6 ani, apartamentele s-au ieftinit într-atât încât cele mai accesibile au preţuri de pornire de 821 de euro/mp. Garsonierele au un preţ mai mare, pe metru pătrat, decât apartamentele de 2 camere şi 3 camere, situaţie care se poate observa la nivelul tuturor oraşelor mari din România, spre deosebire de perioada de dinaintea crizei. Locuinţele de 1 cameră se vând pentru cel puţin 825 euro/mp, cu 4 euro peste preţul apartamentelor de 2 camere şi cu 23 de euro peste preţul apartamentelor de 3 camere.

 

În Cluj-Napoca se înregistrează cele mai mari preţuri ale locuinţelor, după Bucureşti. Garsonierele costă, în medie, 1.049 de euro/mp, locuinţele de 2 camere costă 1.014 euro/mp, iar apartamentele de 3 camere costă 969 euro/mp. Faţă de anul 2008, reducerile de preţuri sunt de sub 40%.

 

Vezi AICI, ofertele de apartamente noi din Brasov!

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI