BCR, BRD si Banca Transilvania vand 3000 locuinte

25-04-2016 / Blog imobiliar

BCR, BRD si Banca Transilvania vand 3000 locuinteBCR, BRD şi Banca Transilvania vând peste 3.000 de locuinţe executate silit. Cea mai mare bancă din România după active, BCR, are cel mai mare portofoliu de locuinţe executate silit: 1.820 de case şi apartamente.

Cele mai importante instituţii de creditare din ţara noastră, BCR, BRD şi Banca Transilvania, oferă clienţilor posibilitatea cumpărării de locuinţe executate silit, la preţuri cu mult sub valoarea pieţei. Astfel, pentru apartamente de 3 camere din Bucureşti puteţi plăti sume foarte mici, care încep de la aproximativ 20.000 euro.

BCR se laudă cu cel mai mare portofoliu de locuinţe executate silit

Din totalul de peste 3.000 de locuinţe executate silit şi pe care primele 3 bănci din România (după numărul de active) le vând, BCR deţine un portofoliu de 1.820 de case şi apartamente. Dintre acestea, 1.000 sunt case şi 820 sunt apartamente.

De asemenea, Banca Transilvania oferă la vânzare 200 de apartamente şi 271 de case executate silit, iar BRD dispune de aproximativ 700 de locuinţe.

BCR trage un semnal de alarmă – fără alocări de noi fonduri Prima Casă în perioada următoare!

Din informaţiile deţinute în acest moment, putem să vă comunicăm că cel puţin pentru moment Guvernul nu are în vedere suplimentarea plafonului pentru Programul Prima Casă în 2016. De asemenea, nu există aşteptări să primim o realocare de plafon prin redistribuire de la alte bănci mai devreme de luna iunie, iar acest lucru nu este o certitudine deoarece se va întâmpla în funcţie de ritmul de utilizare a plafonului alocat către celalalte bănci participante la program“, este informarea trimisă de BCR săptămâna trecută în legătură cu suplimentarea plafonului pentru Prima Casă.

Mai multe informaţii despre situaţia programului Prima Casă puteţi afla din articolul BCR evita sa suplimenteze plafonul Prima Casa.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.