TIOR

Astazi se deschide un nou mall in Romania!

NEPI Rockcastle deschide astăzi un nou centru comercial în România! Este vorba despre Shopping City Râmnicu Vâlcea, fiind primul centru comercial full-concept din regiune, spun reprezentații dezvoltatorului sud-african. 

Investiția în mall-ul din Râmnicul Vâlcea este de 40 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închriabilă de 27.900 mp, din care 14.000 mp pentru branduri de fashion, 10.000 mp pentru hypermarket şi servicii şi 3.000 mp pentru zona de restaurante şi divertisment.

Printre brandurile pe care vizitatorii le vor putea găsi în noul centrul comercial se află New Yorker, Hervis, Orsay, English Home, Noriel, Jysk, Top Shop, Pepco, Meli Melo, Office Shoes, KFC, Spartan, Maxbet, dar și hipermarketul Carrefour.

Oferta de divertisment va fi completată ulterior și cu cel mai mare și mai modern cinematograf multiplex din regiune – Cinema City – dotat cu 6 săli, ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice.

Shopping City Râmnicu Vâlcea a fost contruit pe un teren de aproximativ 12 hectare și are o parcare de 900 de locuri, dispusă pe un singur nivel.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI