TIOR

Apartamentul viitorului este aici!

Apartamentul viitorului este aici!Apartamentul viitorului este aici! Într-o perioadă temporală în care toată lumea caută soluţii locative cât mai eficiente din punctul de vedere al spaţiului, echipa Changing Places, de la MIT Media Lab a inventat o locuinţă impresionantă. Află toate detaliile despre aceasta.

 

Micro-locuinţa. Este pe buzele tuturor când vine vorba despre casa sau apartamentul viitorului. Toată lumea caută soluţii pentru lărgirea spaţiului locativ, în toate felurile posibile. Cu ajutorul proiectului City Home, echipa Changing Places, de la MIT Media Lab a reinventat pur şi simplu apartamentul viitorului.

 

Acum, orice obiect dintr-o locuinţa poate îndeplini, pe rând, diferite funcţii, de la pat, masă, birou de lucru, dulap sau chiar până la spaţiu de depozitare. Comenzile se pot efectua cu ajutorul gesturilor, atingerii şi controlului vocal.

 

În afară de impresionantă noutate explicată mai sus, casa mobilă, micro-locuinţă, poate fi transportată oriunde se doreşte, datorită sistemului de roţi cu frecare redusă. Așar avem și portabilitate pe lângă utilitate foarte ridicată.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI