TIOR

Apartamentele din Romania, usor mai scumpe in august

Apartamentele din Romania, usor mai scumpe in augustApartamentele din România s-au scumpit în ultima lună a verii. Astfel, preţul mediu pentru o locuinţa din ţară noastră a ajuns la 907 euro pe metru pătrat, cu 3 euro mai mult faţă de luna iulie.

 

Locuinţele din România au început să crească că preţuri. Cu toate că majorările de preţuri sunt încă foarte mici, tendinţa uşoară de scumpire este vizibilă, asta după ce preţul mediu pentru un apartament în ţară noastră a ajuns în august la 907 euro pe metru pătrat, cu 3 euro peste nivelul din iulie. Faţă de anul trecut, în multe dintre oraşele României apartamentele s-au scumpit, de asemenea.

 

Cum mai arată preţurile în Bucureşti?

 

În Capitală, suma medie pentru apartamentele noi de vânzare a ajuns la 1076 de euro pe metru pătrat util, cu 1 euro peste nivelul din iulie. Comparativ cu luna august a anului trecut, majorarea de preţ este de 2,1%, un semn pozitiv că, după mulţi ani de scăderi, piaţă imobiliară revine pe un trend pozitiv.

 

Apartamentele vechi s-au scumpit cu 1,3% în august 2014 faţă de august 2013, ajungând până la valoarea de 1.013 euro pe metru pătrat, în timp ce apartamentele noi s-au apreciat cu 0,4% faţă de aceeaşi lună, până la 1.178 de euro pe metru pătrat.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI