TIOR

Apartamentele din centrul si nordul capitalei, la mare cerere

Apartamentele din centrul si nordul capitalei, la mare cerereHomeFinders.ro anunţă că în primul semestru din anul 2015, numărul de oferte de apartamente de vânzare din Bucureşti, din zonele centrale şi de nord, a crescut cu peste 14,5%, la aproape 9.400 de locuinţe.

 

Faţă de primul semestru din anul 2014, perioada similară de anul acesta aduce veşti bune pentru bucureşteni – a crescut numărul de oferte de apartamente de vânzare în Bucureşti! Aproape 9.400 de proprietari şi-au listat locuinţele pe portalurile imobiliare, aşa că ofertele sunt acum cu 14,5% mai numeroase!

 

Creşterea de oferte de apartamente de vânzare a fost vizibilă încă de la începutul anului 2015, din luna ianuarie. Şi celelalte luni din primul semestru al anului curent au fost la fel de bune şi au marcat plusuri constante, în contrast cu anul precedent.

 

La ce ne putem aştepta în continuare? Dacă tendinţa de creştere a ofertelor de apartamente din Bucureşti se va păstra, am putea fi martorii unor recorduri pe piaţa imobiliară din capitală.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI