TIOR

Apartamentele de 2 camere, vedetele pietei imobiliare

Apartamentele de 2 camere, vedetele pietei imobiliareApartamentele de 2 camere au redevenit cele mai căutate tipuri de locuinţe din ţară. Conform studiului imobiliar ImoResearch, realizat la solicitarea portalului DezvoltatorImobiliar.ro la ediţia aprilie 2016 a Târgului Imobiliar Naţional, cei mai mulţi români doresc să cumpere locuinţe de 2 camere. Totuşi, interesul pentru apartamentele de 3 camere este în continuare ridicat, iar procentul celor care şi-ar cumpără o vilă este superior celui înregistrat toamna trecută.

Analiză val 7 studiu imobiliar ImoResearch – ce tipuri de apartamente caută românii

În acest început de an putem observa că atractivitatea apartamentelor de 2 camere a crescut, chiar dacă încă se observă o atractivitate ridicată pentru achiziţia de unităţi ce oferă un nivel superior de confort (2 camere+).

Astfel, faţă de valul 6, din toamna anului trecut, procentul celor care ar alege apartamente de 2 camere este în creştere cu 8%, iar procentul celor care ar cumpără apartamente de 3 camere a scăzut cu 13%, însă rămâne ridicat. De asemenea, vilele au devenit mai atractive pentru români.

De ce locuinţe sunt interesaţi tinerii?

Tinerii din categoria de vârstă 26-35 ani caută şi în acest an locuinţe cu 2 sau 3 camere şi sunt orientaţi către proprietăţi care să le asigure o suprafaţă confortabilă în bugetul stabilit, situat în jurul sumei de 65.000 euro.

Adulţii din categoria de vârstă 35+ vor face în continuare paşi pentru upgradeul situaţiei locative actuale, orientându-se în alegere către locuinţe superioare (case/vile).

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI