TIOR

Apartament ieftine in Romania: preturi de la 7.000 de euro!

Apartament ieftine in Romania: preturi de la 7.000 de euro!Dacă doriţi să cumpăraţi apartamente ieftine în România, oferta de locuinţe executate silit de către bănci este o alegere foarte bună pentru dumneavoastră. Paleta de preţuri pentru apartamente ieftine din România începe de la aproximativ 7.000 de euro!

 

Apartamente ieftine în ţara noastră se găsesc în majoritatea oraşelor importante. Totuşi, e greu de crezut că poţi găsi o ofertă mai avantajoasă decât cea din Reşiţa, acolo unde cele mai accesibile garsoniere se vând la incredibilul preţ de 6.683 de euro!

 

Apartamente ieftine sunt disponibile şi în Constanţa. Spre exemplu, în judeţul Năvodari cele mai mici preţuri la garsoniere sunt de 7.068 de euro.

 

Locuinţe ceva mai “scumpe” sunt în nord şi centru, unde garsonierele au preţuri de pornire de la aproximativ 8.500 de euro.

 

Apartamente ieftine de 2 camere puteţi găsi în Botoşani, judeţ în care preţurile cele mai mici sunt în jurul sumei de 7.100 de euro.

 

Cele mai accesibile locuinţe de 2 camere din Bucureşti costă 21.000 de euro şi se află în Sectorul 5.

 

În ceea ce priveşte apartamentele de 3 camere, cele mai ieftine pot fi întâlnite în Hunedoara, la preţul de 14.000 de euro.

 

Preţurile proprietăţilor executate silit scad sistematic, în funcţie de câte licitaţii este nevoie până ce acestea se vând. În multe cazuri, casele şi apartamentele ajung să fie ieftinite chiar şi cu până la 70-80% faţă de preţul iniţial.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI