TIOR

Ansamblu rezidential de locuinte in Baneasa, vandut de BCR

Ansamblu rezidential de locuinte in Baneasa, vandut de BCRBCR încearcă să vândă un ansamblu rezidenţial de locuinţe în Băneasa. Complexul rezidenţial va avea 8 de vile noi, în care se vor regăsi 71 de apartamente dintre care doar 4 au fost finalizate. Află ce alte proprietăţi imobiliare, executate silit, mai are în portofoliu cea mai mare bancă din România.

 

BCR scoate la vânzare un ansamblu rezidenţial de locuinţe în Băneasa, Melbourne Residence, aflat în apropiere de Pădurea Băneasa, pe Şoseaua Otopeni-Tunari. Ansamblul rezidenţial va avea 8 vile noi, în care vor fi 71 de apartamente. 4 dintre cele 8 vile sunt finalizate. BCR vinde întregul complex pentru suma de 28 de milioane de euro. Termenul de finalizare al acestuia este programat pentru lunile următoare.

 

Banca mai are la vânzare şi alte proprietăţi imobiliare, precum un stadion în Târnăveni, Mureş. Stadionul are o suprafaţă de aproape 14.000 de mp. De asemenea, BCR a mai avut în portofoliu şi un stadion săsesc, din Mureş, care însă a dispărut de ceva timp din oferta instituției de creditare.

 

Un teren intravilan, de aproximativ 1.500 de metri pătraţi, în Râmnicu Vâlcea, este o altă ofertă atractivă a băncii. Preţul acestuia este de 22,3 milioane de lei.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI