TIOR

ANL are buget de 277 milioane lei pentru locuinte

ANL are buget de 277 milioane lei pentru locuinteANL are un buget de 277 milioane lei pentru construcţia de locuinţe în anul 2016. Această sumă urmează să fie aprobată printr-o hotărâre de Guvern, potrivit arenaconstruct.ro.

Pentru construirea de locuinţe pentru tineri în regim de închiriere, ANL va beneficia de un buget în valoare de 277 milioane lei în acest an. Agenţia Naţională pentru Locuinţa dispune de finanţări din surse proprii de 154 milioane lei, iar de la bugetul de stat de finanţări de 100 milioane lei. În plus, ANL va aloca o sumă de 23 milioane lei pentru construcţia de locuinţe pentru comunitatea de romi.

Veniturile Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe sunt estimate la 179 milioane lei pentru anul în curs. Cea mai mare sumă, în valoare de 123 milioane lei, provine de la bugetul de stat, iar restul reprezintă creditele acordate pentru programul de construcţii de imobile şi din vânzările locuinţelor pentru tineri.

Cele mai mari şi mai importante programe ale ANL sunt cele de "Construire de locuinţe pentru tineri în regim de închiriere’’ şi „Locuinţe sociale pentru comunitatea de romi”.

ANL a vândut 646 de case şi apartamente de-a lungul anului 2015, cu 41 unităţi mai multe faţă de 2014. În Bucureşti au fost vândute anul trecut 240 de case şi apartamente construite de ANL, adică peste 37% din totalul tranzacţiilor.

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI