TIOR

Am lansat versiunea mobile a portalului www.dezvoltatorimobiliar.ro

Am lansat versiunea mobile a portalului www.dezvoltatorimobiliar.roÎți dorești să accesezi portalul de case și apartamente noi, dezvoltatorimobiliar.ro, de pe telefonul mobil, oriunde te-ai afla? Acum îți oferim această posibilitate! Am creat versiunea pentru telefoane mobile a site-ului nostru, pentru ca să-ți fie mai ușor să-ți cauți locuința dorită.

 

De ce am ales să dezvoltăm o versiune mobile?

 

Știm că din ce în ce mai mulți oameni își folosesc constant telefoanele mobile ca să navigheze pe Internet.

 

În fiecare lună, pe portalul de case și apartamente noi, www.DezvoltatorImobiliar.ro, avem peste 23.000 de vizitatori unici. Un procent important accesează portalul nostru direct de pe telefoanele mobile. Considerăm un lucru firesc să le oferim posibilitatea unei navigări ușoare tuturor vizitatorilor, indiferent de unde acceseaza site-ul nostru (desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil).

 

La ce ai acces pe versiunea mobile a portalului www.dezvoltatorimobiliar.ro?

 

Versiunea mobile a portalului www.dezvoltatorimobiliar.ro ușurează foarte mult accesul utilizatorilor la oferte imobiliare rezidențiale. În acest moment, aceștia au la dispoziție peste 120 de oferte de case și apartamente noi. De asemenea, este foarte facilă contactarea telefonică a reprezentanților de vânzări ai ansamblurilor rezidențiale.

 

Articole de arhitectură, pe www.dezvoltatorimobiliar.ro

 

O parte dintre vizitatorii noștri sunt foarte interesați de subiecte de arhitectură și de urbanism. De aceea, am creat o noua secțiune de articole, dedicate acestora. Pentru că am vrut sa vă punem la dispoziție informații de la persoane avizate, colaboratorii noștri sunt arhitecți cu experiență. Aceștia îți vor oferi cele mai bune sfaturi despre tot ce este de interes în legăturî cu domeniul lor: certificatul de urbanism, casa minimalistă, pașii necesari pentru construirea unei case, alegerea terenului etc…

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI