TIOR

Al doilea cel mai bogat om din lume isi vinde casa din New York

Al doilea cel mai bogat om din lume isi vinde casa din New YorkCarlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume, îşi vinde casa din Manhattan, New York, pentru 80 milioane dolari, potrivit EFE.

 

Miliardarul mexican Carlos Slim are la vânzare casa din cartierul Upper East Side, Manhattan, New York. Acesta cere un preţ de 80 milioane dolari, în condiţiile în care o cumpărase în urmă cu 5 ani la un preţ de 44 milioane dolari. Dacă va găsi un cumpărător care să accepte să plătească suma de 80 milioane dolari, atunci casa va deveni cea mai scumpă proprietate vândută din istoria oraşului New York.

 

Locuinţa pe care Carlos Slim doreşte să o vândă a fost construită la începutul secolului al XX-lea şi a aparţinut iniţial lui Benjamin Duke, recunoscut în acele vremuri că un magnat al tutunului. În anul 2016, casa a intrat în proprietatea lui Tamir Samir, care a cumpărat-o cu 40 milioane dolari.

 

Casa din Upper East Side, Manhattan, are o suprafaţă de aproape 2.000 mp, pe mai multe etaje, şi se află foarte aproape de Central Park.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI