TIOR

Ai 1.000 de dolari? Afla in ce oras american iti poti cumpara o casa!

Ai 1.000 de dolari? Afla in ce oras american iti poti cumpara o casa!1.000 de dolari este preţul de pornire al caselor din oraşul american Detroit. Din cauza falimentului municipalităţii, primăria din Detroit va scoate la vânzare peste 16.000 de locuinţe, pe un portal imobiliar. Primele 15 case sunt deja la licitaţie.

 

Cu 1.000 de dolari, bani insuficienţi nici măcar pentru un avans la o locuinţa din Bucureşti, poţi cumpără în Detroit o casă! Pentru că proprietarii din oraşul american au fost incapabili să-şi plătească taxele către Stat, primăria din Detroit a intrat în posesia caselor şi s-a hotărât imediat să le scoată la vânzare. Zis şi făcut. Pe portalul imobiliar BuildingDetroit.org găseşti locuinţe la preţuri pe care nici nu le-ai visat.

 

Ca să poţi totuşi să devii proprietar, trebuie să îndeplineşti două condiţii: cumpărătorii trebuie să le reabiliteze foarte repede, iar în interval de 6 luni să se şi mute, sau vor pierde proprietăţile.

 

Licitaţiile pentru vânzarea locuinţelor sunt disponibile doar pentru locuitorii din statul Michigan. Încă de anul trecut, primăria din Detroit a solicitat protecţia sub legea falimentului în S.U.A, iar în decembrie tribunalul a acceptat cererea. Datoriile oraşului sunt estimate la circa 20 de miliarde de dolari. Detroit va putea ieşi din faliment cel mai devreme la sfârşitul verii anului 2014.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI