TIOR

A inceput sa se lucreze la cea mai inalta cladire din lume

A inceput sa se lucreze la cea mai inalta cladire din lumeLucrările la cea mai înaltă clădire din lume, Kingdom Tower, din Arabia Saudită, au început la sfârşitul lunii aprilie. Zgârie-norii vor avea impresionanta înălţime de 1.000 de metri şi numai puţin de 200 de etaje. Costurile necesare? Peste 1,2 miliarde de dolari!

 

Termenul de finalizare pentru viitoarea cea mai înaltă clădire din lume, Kingdom Tower, este jumătatea anului 2019, potrivit CNN. Proiectul zgârie-norilor este deja vechi de 6 ani, iar arhitectul care se va ocupa de construcţie este nimeni altul decât cel care a proiectat şi Burj Khalifa, construcţia cea mai înaltă din lume, la ora actuală. Aceasta măsoare 828 de metri.

 

Date tehnice ale viitoarei cele mai înalte clădiri din lume, Kingdom Tower

 

Kingdom Tower va avea 1 kilometru înălţime şi 200 de etaje. De asemenea, clădirea va fi dotată cu 59 de lifturi ultramoderne şi de o terasă cu restaurante de lux.

 

Oraşul în care se construieşte cea mai înaltă clădire din lume, Kingdom Tower, are 5 milioane de locuitori. Autorităţile locale au în plan să dezvolte şi mai mult infrastructura de aici, dorind să construiască un cartier rezidenţial. Investiţia este estimată la aproximativ 20 de miliarde de dolari.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI