5 dintre cele mai ciudate case

05-11-2013 / Blog imobiliar
5 dintre cele mai ciudate caseLumea este plină de ciudățenii, unele simpatice, altele care te pun pe gânduri – printre cele dintâi se numără și câteva case de-a dreptul inedite. Dorințele și gusturile personale se pot comenta, însă este în zadar, căci nu le vom putea schimba. De data aceasta vom alege doar 5 case cu arhitectură și principii deosebite: 5 case nemaipomenite în întreaga lume. 
 
 
 
 Casa rotitoare din Australia 
 
Pe sistemul florii-soarelui, această casă se poate roti cu totul doar la apăsarea câtorva butoane. "Magia” stă în activarea a două motoare de câte 500 wați, care pot roti casa la 360 de grade. Încălzirea geotermală asigură o temperatură constantă de 22 de grade Celsius. Toate celelalte instalații sunt centralizate astfel încât să nu se deterioreze sau să se încurce din cauza rotației casei. 
 
 Castelul Subterra din Kansas 
 
Cândva, această proprietate a găzduit un focos nuclear, adică un dispozitiv de aprindere a încărcăturii explozive. Construită pe o rampă de lansare a rachetelor nucleare, această locuință este prevăzută cu un garaj imens (peste 1000 de metri pătrați) și cu o pistă de aterizare de peste 500 de metri. Vă puteți imagina dimensiunile întregii construcții și toate dotările de care a fost nevoie pentru amenajarea acesteia. Ei, spuneți acum că aceasta nu este o locuință insolită! 
 
 Casa alunecoasă din Anglia 
 
Proiectată astfel pentru a-și ajuta locatarii și vizitatorii să facă mai ușor trecerea dintre diverse intensități ale luminii și dintre temperaturi, una dintre casele din Anglia este prevăzută cu o carcasă din sticlă, care poate fi retrasă în 6 minute. Deși aspectul exterior nu este impresionant, trebuie să recunoaștem că este o idee foarte bună, mai ales pe timpul iernii.
 
 
5 dintre cele mai ciudate caseCasa Nautilus din Mexic
 
 
Arhitectul Javier Sensonian este responsabil pentru proiectarea unei case care are un aspect deosebit și ușor jucăuș. Artistul și-a asumat un stil pe care îl numește bio-arhitectură – numele vine de la faptul că toate proiectele sale sunt inspirate din lumea animală: scoici, balene, șerpi și așa mai departe. 
 
 
 
 Castelul Bulbucat din Franța (prima imagine)
 
Proiectat de Antti Lovag își manifestă în cele mai bizare moduri revolta împotriva structurilor tradiționale, iar castelul bulbucat este una dintre expresiile stilului său. Reședința este decorată cu palmieri și cascade. În plus, designerul se laudă cu faptul că ar fi exclus orice suprafață ascuțită sau colț din structura acestei locuințe.  
 
Așadar, îndrăzniți să vă amenajați locuințele și grădinile în moduri cu totul speciale! 
 
 Sursa foto: RealEstate.msn.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.