TIOR

38 de ani, noua varsta maxima pana la care poti inchiria locuinte ANL

38 de ani, noua varsta maxima pana la care poti inchiria locuinte ANL38 de ani este noua vârstă maximă până la care poţi închiria locuinţe construite de către ANL. Preşedintele României a promulgat Legea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

 

Repartițiile de locuinţe construite de către ANL se vor face în decurs de cel mult 3 ani de la data depunerii cererilor, faţă de un an, cum era stipulat înainte de nouă lege a Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Astfel, dacă ai 35 de ani, vârstă maximă până la care poţi primi o locuinţă în care să stai cu chirie este 38 de ani.

 

Înainte de expirarea primului an de închiriere, poţi cumpăra casa ori apartamentul. Dacă există mai multe cereri de cumpărare, prioritate are cel care a depus cel mai rapid cererea.

 

Cum este calculat preţul de vânzare?

 

“Valoarea de vânzare este dată de valoarea de inventar a locuinţei, actualizată conform prevederilor legale în vigoare, mai puţin contravaloarea sumelor rezultate din cuantumul chiriei reprezentând recuperarea investiţiei, calculată în funcţie de durata normată de funcţionare a clădirii, reţinută de autorităţile administraţiei publice locale şi virată către A.N.L”, stipulează nouă lege a Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI