TIOR

2014, anul revenirii din imobiliare?

2014, anul revenirii din imobiliare?Consultanţii de la binecunoscuta companie de servicii profesionale Ernst & Young dau o veste bună pentru cei implicaţi în imobiliare. Anul 2014 se anunţă unul în care tranzacţiile imobiliare vor fi în creştere, la fel ca şi tranzacţiile bancare şi tranzacţiile pe pieţele de fuziuni şi achiziţii.

 

Va fi 2014 anul pe care toţi actorii din piaţă de imobiliare îl aşteaptă? Se pare că da. Consultanţii de la compania Erst & Young dau asigurări că anul acesta marile companii de imobiliare vor continua să investească în România, lucru ce va aduce noi tranzacţii în ţara noastră. De altfel, în 2013 valoarea tranzacţiilor imobiliare desfăşurate în România a depăşit 1 miliard de dolari, cu aproape 40% mai mult faţă de 2012.

 

De asemenea, anul 2014 va fi unul foarte bun şi pentru investitorii imobiliari aflaţi în dificultate. Conform analiştilor de la Ernst & Young, companiile acestora ar putea să fie cumpărate de către jucătorii puternici din imobiliare, care doresc să-şi extindă afacerile în România.

 

Acelaşi trend ascendent se va păstra şi în ceea ce priveşte tranzacţiile bancare şi, implicit, cele ale creditării. Programul Prima Casă funcţionează la parametrii obişnuiţi, creditele în lei au devenit o alternativă viabilă la împrumuturile în euro, iar instituţiile financiare din ţara noastră se întrec în oferte promoţionale care mai de care mai atractive.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI