1000 euro/mp, pretul mediu pentru un apartament in Capitala

27-07-2016 / Blog imobiliar

Prețul mediu pentru o locuință în București este de 1000 euro/mp, dar există posibilitatea ca acesta să ajungă și la 2500 euro/mp, cel puțin asta arată un studiu efectuat de o agenție imobiliară.

În cea mai scumpă zonă din București, zona Aviatorilor, prețul mediu pe metru pătrat este de 2500 euro. Pe locul următor se află zona de Nord cu costuri de până la 2200 de euro. Prețurile pentru zona Floreasca variază între 900 și 1700 de euro/mp. Pe de altă parte, în zonele Titan sau Berceni, costurile se situează undeva între 700 și 850 euro/mp. 

Modalitatea de achiziție a locuințelor în București

Noile proiecte se tranzacționează prin credit bancar într-un procent de 90% din total. Cât despre cele mai bine vândute tipuri de apartamente, studiul efectuat arată că locuințe cu două sau trei camere se mențin în topul solicitărilor bucureştenilor, iar motivul ar fi prețul mai scăzut.

Clienții segmentelor rezidențiale sunt reprezentați în mare parte de tineri cu vârsta între 25-30 de ani, care își cumpără prima locuință. Zonele cele mai câutate de această categorie sunt cele de la periferia Capitalei.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.