De Paste ne bucuram de decoratiuni colorate – Idei de a orna masa festiva

19-03-2018 / Blog Home Design

 

De Paste ne bucuram de decoratiuni colorate in casa. Ei bine, acesta este subiectul cu care dorim sa va captam atentia astazi, respectiv idei de a orna masa festiva.

 

Nici nu mai este nevoie sa va spunem ca sarbatoarea Pascala este una dintre cele mai frumoase si mai asteptate sarbatori din an, bucurandu-ne ca avem prilejul sa stam cat mai mult in compania familiei si a prietenilor. Tocmai de aceea , pentru a-i surprinde cu decoruri spectaculoase, propunem sa ne aruncam o privire peste aceste idei colorate si le-am dat acesta denumire deoarece chiar sunt pline de culoare.

 

Spre exemplu, pentru ca galbenul este o culoare vesela, primul lucru care ne vine in minte cand ne gandim la aceasta nuanta, sunt florile. Ia priviti cat sunt de frumoase aceste decoruri cu narcise, acele flori de primavara ideale pentru a primi un loc de cinste in mijlocul mesei festive.

 

Un alt aspect de care ar trebui sa tinem cont atunci cand ne gandim cum sa decoram masa festiva, este vesela. Cu cat sunt farfuriile mai colorate, cu atat decorul va fi mai spectaculos. Prin urmare tot ceea ce este inflorat aduce un plus de design.

 

Ce decoratiuni mai putem realiza? Multe, spunem noi. Incepand de la servetelele impachetate sub forma de iepurasi si pana la cosuletele din nuiele. Si nu putem decat sa incheiem invitandu-va sa va inspirati din aceste decoruri minunate.

 

decoratiunidecoratiunidecoratiunidecoratiunidecoratiuni

Sursa: http://ideipentrucasa.ro/de-paste-ne-bucuram-de-decoratiuni-colorate-idei-de-a-orna-masa-festiva/

 

Dezvoltatorimobiliar.ro portalul de ansambluri rezidentiale, apartamente, case, vile, ansambluri comerciale, spatii comerciale, birouri, terenuri, Targul Imobiliar Online Roman.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.