TIOR

Regele Mihai nu va fi prezent la inmormantarea Reginei Ana

Regele Mihai nu va fi prezent la inmormantarea Reginei AnaRegele Mihai I nu va participa la funeraliile Reginei Ana, a anunțat Familia Regală. Cinci medici de diverite specialități l-au sfătuit pe Regele Mihai să rămână la reședința din Elveția.

Mai mult decât atât, comunicatul de presă al Casei Regale spune că Majestatea sa Regele Mihai va rămâne alături de prieteni și apropiați, de angajați ai Casei Majestății Sale și de două maici ortodoxe detașate la reședință. Regele a fost diagnosticat la începutul anului cu multiple metastaze ale unei forme avansate de cancer și, de atunci, s-a aflat în Elveția, la tratament.

Decizia a fost luată cu mare părere de rău, se arată în comunicatul transmis de Casa Regală.

La funeraliile Reginei Ana vor lua parte ASR Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, ASR Principele Radu, ASR Principesa Elena, ES domnul Alexander Philips Nixon, ASR Principesa Sofia, ASR Principesa Maria, domnul Nicolae Medforth-Mills și domnișoara Elisabeta Maria Biarneix. La funeralii și-au anunțat prezența mai mulți membri ai Familiilor Regale străine.

Trupul Reginei Ana va fi adus în țară pe 9 august și va fi depus la Castelul Peleș, la Palatul Regal construit de Carol al II lea, în Sala Tronului, și la Curtea de Argeș, unde va fi înmormantată pe 13 august. Vor fi organizate mai multe slujbe religioase, atât după rit ortodox cât și romano-catolic.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI