TIOR

Primele statii de biciclete din Bucuresti

Primele statii de biciclete din BucurestiBucureștiul intră în rândul Capitalelor Europene! S-au deschis primele șase stații de unde pot fi închiriate un total de 210 biciclete, prin intermediul unui sistem automatizat. 

Cum poți închiria o bicicletă? Simplu. Trebuie să-ți faci un card special, iar abonamentul este de 10 lei/zi sau 35 lei/lună, bicicleta putând fi folosită pentru 30 de minute. Dacă depășești acest interval, vei plăti o suprataxă. Pentru cei care țin bicicleta mai mult de o jumătate de oră, costul suplimentar este de 4 lei pentru 30 minute, 8 lei pentru o oră sau 25 lei pentru mai mult de două ore. Tinerii între 16 și 25 de ani beneficiază de reduceri.

Bicicletele pot fi închiriate non-stop prin autoservire și pot fi lăsate la oricare dintre cele sașe stații: Piata Universității, Piața Revoluției, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulles sau Kaufland Barbu Văcărescu.

Serviciile au fost lansate de Asociația Green Revolution, împreună cu companiile Raiffeisen Bank și Kaufland România care au finanțat proiectul. Aproape toate elementele proiectului sunt românești, mai puțin biciclete care sunt din Germania.

Cardul special se face la centrul de la Tineretului sau la cel de la Aviatorilor, iar plățile pot fi făcute apoi online. 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI